Even voorstellen

 

1653913_713776091986549_1433385587_n-300x275Hallo, mijn naam is Janne van den Heuvel en ik ben de eigenaresse van de salon.

Van kinds af aan ben ik al in de weer met honden en andere dieren.

Na mijn middelbare opleiding ben ik begonnen aan de 4-jarige MBO opleiding Dierverzorging te A.O.C Horst. Tijdens een vrijwillige stage kwam ik terecht bij een hondentrimsalon. Dat was liefde op het eerste gezicht.

Gek op honden en er dan op deze manier mee werken, dat is wat ik wilde.

Na 1 jaar gestopt met de opleiding en een 2-jarig diploma op zak! Meteen doorgegaan met de cursus hondentoilleteren bij het HKI ( Huisdier Kennis Instituut ).

Theorie in 1 jaar en na 3 jaar praktijkervaring diploma behaald.

Ik heb bij 3 verschillende salons stage gelopen in die periode, om zoveel mogelijk kennis en ervaring op te doen.

Sinds april 2005 ben ik in het bezit van mijn diploma en heb me op 29-07-2005 in laten schrijven bij de Kamer van Koophandel.

Ben toen ook meteen begonnen met mijn eigen salon, Hondentrimsalon Janne te  Zeilberg.

Na een jaar of 5 begon het toch wel te kriebelen om de salon te gaan uitbreiden. Ik wilde naar een grotere locatie zodat ik ook de grote honden kon gaan trimmen. Na ruim een half jaar zoeken kwam er een geweldige kans op mijn pad welke ik uiteraard met beide handen aangreep.

 

Sinds 16-12-2011 zit ik met mijn moderne en ruime salon op de Heuvelstraat 5 te Deurne. Ik werk hier sinds die tijd met heel veelfoto-salon-2 plezier daar de honden en ik de ruimte hebben, waardoor er een prettige sfeer hangt in de salon.

Het belangrijkste vind ik dat uw hond zich prettig voelt in mijn salon. Ik neem daarom ook alle tijd die nodig is om uw hond te behandelen.

Uw hond staat bij mij los op tafel, dit om onnodige stress te voorkomen. Uit mijn ervaring weet ik dat zodra je de hond vast gaat zetten hij/zij gestrest wordt.

Na al deze jaren ga ik nog steeds met heel veel plezier naar mijn werk. Ik mag daarom ook wel zeggen dat ik van mijn hobby mijn beroep heb mogen maken.

In mijn vrije tijd houd ik me ook graag bezig met honden, maak graag wandelingen met mijn eigen hondje en ben wekelijks te vinden op de hondenclub, daar beoefen ik behendigheid met mijn Chihuahua Chevy die ook zeer regelmatig te vinden is in mijn salon.

Bent u dus op zoek naar een vakkundige trimster voor de behandeling van uw kleine, middel of grote hond, dan bent u bij mij aan het juiste adres.

De vacht van uw hond wordt behandeld door middel van diverse behandelmethodes. Uw hond wordt gewassen en geföhnd, tanden gereinigd, anaalzakjes behandeling ( indien nodig, niet standaard ) Daarna wordt uw hond ontwold, in model geknipt, geplukt of geschoren.